Vergelding 2 nader sy voltooiing

Vriende en vriendinne, ek is maar stil, maar ek kan met trots aankondig dat my volgende boek, Vergelding 2, binnekort vrygestel sal word. Dit gaan oor slawerny en mensehandel:

Kaptein Lizette Jonker is uit haar nate toe sy gekies word om die motordiefstal sindikaat te ondersoek wat net 4×4 nutsvoertuie steel. Sy kry ‘n finominale span bymekaar en begin vroeg vordering maak in die saak. Sy is trots op wat sy sovêr bereik het en ook daarop dat sy menige geharde misdadiger weggebêre het om hul lewens in die tronk te slyt.
Dit is ‘n baie groot skok toe sy ontdek dat sy uit onkunde vir De Hartog, die veroordeelde verkragter, onskuldig tronk toe gestuur het. Hy is verbitterd toe hy uit die tronk kom, want hy het alles verloor, en besluit om sy lewe daaraan te wy om slawerny teen te werk.
Lizette begin ‘n reeks ontvoerings ondersoek, min wetende dat JJ De Hartog dit ook ondersoek. Sy kom te naby aan die skurk vir sy gemak en hy laat haar en haar vriendin, Lienkie, ook ontvoer. Haar enigste hoop is dat JJ haar sal kry.

  • Share on Tumblr
  •  
Posted in Skryf / Writing.

Johan Crous