Christelle se sprokie

Dit is met trots wat ek kan aankondig dat my volgende boek, Christelle se sprokie in proeflees stadium is.

Die wat kan onthou sal merk ek het die boek se naam verander het vanaf Alida na Christelle se sprokie.

‘n Ander skrywer het beswaar gemaak omdat die woord Alida in haar boek se titel voorkom. Ek het dit uit hoflikheid verander. Ek is egter geregtig om my boek te noem wat ek voel, al is die titel reeds gebruik. Die inhoud gaan mos verskil. Dit het ook ‘n ander ISBN nommer.

Ek praat onder korreksie, maar daar bestaan soveel as 14 verskillende fiksie boeke wat dieselfde titel bevat. Al 14 het egter verskillende storielyne en verskillende ISBN nommers.

‘n Ander voorbeeld is die titel, The compact laithe. Die een boek gaan oor die Taig draaibank wat ‘n kompakte draaibank is, een gaan oor the Sherline draaibank wat ook ‘n kompakte draaibank is en een wat gaan oor die Unimat 3 of 4 Draaibank, wat ook kompakte draaibanke is. Al drie draaibanke verskil drasties in werking van mekaar en het sy eie onderskeie metodes nodig om te kan werk.

  • Share on Tumblr
  •  
Posted in Skryf / Writing.

Johan Crous