Gratis aanlyn foto manipuleerders

Ek word dikwels gevra watter sagteware ek gebruik om my boeke se omslae te ontwerp. Dit is algemeen dat Photoshop wêreldwyd beskou word as die top sagteware om fotos te verwerk, maar ook dat dit die duurste is en dat jy slegs dit kan gebruik deur ‘n jaarlikse inskrywing, deurdat Photoshop CS6 die laaste weergawe was wat as enkele lisensie verkoop was.

Ek gebruik Photoshop CS6, Corel Paintshop Pro X8 Ultimate en Pixlr (gratis aanlyn sagteware). Ek gebruik die laë (layer) finksie wanneer ek een foto maak uit verskeie ander.

Hier vol ‘n webartikel van die top 10 gratis aanlyn sagteware. U hoef dus nie enige sent uit te gee nie, buiten bandwydte vir data gebruik.

Ek gebruik ook Pixlr.

Lees artikel hier.

[fbcommentssync]

Posted in Skryf / Writing and tagged .

Johan Crous